سفارش تبلیغ
صبا ویژن


تیر 1388 - شهر خوبان


درباره نویسنده
تیر 1388 - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
تیر 1388 - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :339782
بازدید امروز : 19
 RSS 

  ن والقم ما یسطرون
مراسم یادبود و ترحیم استاد قلم و ادبیات کودک و نوجوان
روانشاد مهدی آذر یزدی

به پاس احترام به خدمات ارزشمند فرهنگی و ادبی استاد بزرگوار و نویسنده  توانای معاصر، اندیشمندی از دیار علم و عبادت مرحوم مغفور مهدی آذر یزدی مجلس بزرگداشتی با حضور جمعی از بزرگان و اصحاب علم و فرهنگ برگزار می شود.
زمان: سه شنبه 6 مرداد ساعت 17:30 الی 19:30
مکان: اتوبان همت، شیخ بهایی جنوبی، خیابان ایرانشناسی، بنیاد ایرانشناسی.
حضور شما موجب شادی و نشاط آن روح آرمیده در خاک خواهد بود.
                                                                    بنیاد اندیشه و احسان توحید-کانون یزدی تباران



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 7:47 عصر روز چهارشنبه 88 تیر 31


به نام خدای خالق زیبایی ها

استاد مهدی آذر یزدی پس از یک عمر پر خیر و برکت در خدمت به عرصه فرهنگ و هنر و خلق زیباترین و ماندگارترین قصه های قرآنی و معنوی با الهام از فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی نقاب در رخ خاک کشید و به دیدار معبودش شتافت.

آذر یزدی را می توان به حق خالق سبکی بدیع و زیبا در ترویج ادبیات و آموزه های فرهنگ اصیل و عمیق ایران و اسلام در قالب قصه های خوب برای بچه های خوب دانست که نشان توفیق او در استقبال گسترده کودکان و نوجوانان و خانواده ها از آثار همیشه ماندگار او جستجو کرد. یکی از پرفروشترین کتابهای داستان قبل و پس از انقلاب اسلامی تالیفات و باز نگری های آن نویسنده مومن و مخلص است که بعضا با تیراژهای بالا تا 30بار به زیر چاپ رفته است.

آذر یزدی در دوران کودکی و نوجوانی با رنج و محرومیت و در شرایطی دشوار زندگی را سپری کرد و از آن پس سادگی و بی آلایشی و بی توجهی به جاذبه ها و امکانات مادی جزیی لاینفک در زندگی او شد. تمام وجود آذر یزدی خواندن و نوشتن بود و در خانه و اتاق ساده و کوچکش، جز کتاب و علم و یاد داشت ها و برداشت های جدید او چیزی نمی توان یافت.آذر یزدی که به حق پیر اهل قلم و ادب بود از لحظه لحظه های اوقاتش برای نوشتن و آموختن به بچه ها بهره فراوان برد.

آذر یزدی الگویی ارزشمند و اسوه ای جاودانه برای اصحاب فرهنگ و هنر و به ویژه افتخاری ارزشمند برای مردم دارالعباده و اهل قلم و ادب این دیار خواهد ماند. باشد که همه عاشقان خدمت و همه دوستداران توسعه و تحول فرهنگی به او و منش او اقتدا نمایند و از او درس زندگی و فرهنگ و درس ادب و اخلاق بیاموزند.

روحش در جوار حضرت حق با اولیاء و شهدای راه حق و معنویت محشور و ماجور باد.

آمین رب العالمین    سید حمید کلانتری

 



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 11:54 صبح روز یکشنبه 88 تیر 21


مهندس موسوی در ایام بعد از انتخابات تا به حال 9 بیانیه تنظیم و صادر نموده است. اما بیانیه آخر از جهات متعددی می‌تواند مهمترین بیانیه وی تلقی شود. از این بیانیه‌ها می‌توان دو تلقی و برداشت کاملاً متفاوت داشت که موضوع این یادداشت هم همین دو نوع نگاه و برداشت است.

یکی این برداشت که مفاد این بیانیه‌ها تند، تحریک‌آمیز، تنش‌آفرین، ماجرا جویانه مغایر امنیت و منافع ملی است. بر اساس نگاه اول، اگر میرحسین موسوی از ابتدا اصولاً اقدام به صدور بیانیه‌های اعتراضی نمی‌کرد و به نظر نهادهای قانونی چون وزارت کشور و سپس شورای نگهبان احترام می‌گذاشت، اعتراضی به روند برگزاری انتخابات نمی‌کرد و به دکتر احمدی‌نژاد به عنوان رئیس‌جمهور قانونی تبریک می‌گفت، دیگر هیچ مشکلی در کشور به وجود نمی‌آمد، همه مردم و آن‌ها که به او رأی داده بودند، دچار توهم انجام تقلب نمی‌شدند و شاد و خوشحال به کار خود مشغول می‌شدند و طبعاً هیچ‌گونه درگیری، اغتشاش و در نتیجه آن ضرب و جرح و کشته‌شدن هموطنان و نیروهای امنیتی رخ نمی‌داد.
مطابق این استدلال میرحسین موسوی به دلیل صدور بیانیه‌های خود و الفاظ به کار رفته در آن‌ها، نظیر ایجاد ابهام،‌ سوال، تشویش اذهان، انتقاد و تخریب دولت و دست‌اندرکاران انتخابات و اداره کشور و فراخواندن مردم به مقاومت و پایداری، معاون و شریک جرم تمام مشکلات به وجود آمده است و از همین رو باید مورد محاکمه نیز قرار گیرد. این، نگاه برخی نمایندگان حامی دولت، برخی مسئولان دولتی، برخی صاحبان تریبون و نیز مراکزی چون بسیج دانشجویی است که رسماً خواستار محاکمه میرحسین موسوی شده‌اند.

در مقابل، نگاه دوم از زاویه‌ای متفاوت این بیانیه‌ها را اقدامی اصولی و عقلایی و دلسوزانه در راستای حفظ منافع ملی، استقلال و امنیت کشور و موجب تقویت نظام می‌بیند، صاحبان این نگاه معتقدند موسوی با نگاهی ژرف و تعهدی عمیق و انقلابی با این بیانیه‌ها در راستای حفظ نظام جمهوری اسلامی، استقلال کشور از مداخلات بیگانگان، وحدت و همدلی جامعه، ایجاد امید به آینده‌ای بهتر، و رسیدن به اهداف مقدس تلاش و تدبیر نموده است.ادامه مطلب...

نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 6:8 عصر روز پنج شنبه 88 تیر 18